Skip to content

VL Showroom & Studio

shop

Just for You!

VACKRALIV YOGA har med glädje & kärlek för Yogan öppnat upp SHOWROOM, SHOP  & YOGASTUDIO på Mariaplan 1, Göteborg. En plats för dig att se VL Premium Kollektionen på plats, mötas & vara i Yogans Magi & få vara DU. BE MORE YOU! 
 
Varmt Välkommen! 
Kärlek,
VACKRALIV YOGA

VL Showroom 

NYHET! Öppet på Onsdagar & Torsdagar mellan 13-18:00 för Dig som önskar prova & känna & klämma på VL Kollektionen på plats. Du kan även hämta din beställning i VL Shop när du valt “hämta i butik” på WWW.VACKRALIV.SE Välkommen!

Avvikande Öppettider Vecka 52: Endast Torsdag 29/12 kl. 13-18:00

Varmt Välkommen in till VL SHOP – Mariaplan 1 i Göteborg

VL PERSONLIG GUIDNING

Välkommen att boka in din egna tid för att få personlig service och känna & klämma på VL Kollektionen & handla på plats. Kanske är ni några vänner som önskar komma tillsammans, då bjuder VL på något gott att dricka & smaka på. Går även fint att boka in privat Yogaklass.

BOKA VIA MAIL: VLBOKNING@VACKRALIV.SE

 

VL Yogastudio & Yogaklasser

VL Studion är anpassad för 8 st Yoginis i en mysig lokal att komma som du är.  VL kan med glädje informera om att YogaMagi & Yogaklasser med erfarna & härliga Yogalärare finns på plats mitt i Majorna, Göteborg. En mindre & personlig Yogastudio med plats för gemenskap, att få känna sig trygg och komma som du är. Följ @vackralivyoga på Instagram för mer information kring event, kurser & workshops samt Retreat.

Information kring klasser & workshops 2023 kommer under Januari.

Boka Yogaklasser & Workshop via Gratisappen: PEACHFITNESSAPP 

VL YogaEvent & Retreats

yoga games

YOGA GAMES BÅSTAD 28-29/1 2023

Varmt Välkommen! VL GÅVA 15% på biljett med kod: VACKRALIVYOGA – Boka biljett HÄR


Om VL Yogalärarna

JAANDREE BORELIUS

yellow

“Mitt mål som lärare är att skapa säkra, lekfulla och tillåtande utrymmen, så att du kan släppa taget, vara och utforska din kroppsmedvetenhet och rörlighet, din förmåga att släppa det konstruerade apansinnet och anpassa dig till ditt hjärta. Allt i din takt, Att inspirera DIG att hitta det som tänder dig så att du kan börja flöda i livet och Glow as the Star du är I mina klasser och sessioner, Vi samskapar, var och en som deltar är avgörande för vad som kommer att bli. Sedan släpper jag och följer flödet, I närvaro.

Jag vägleder dig att lyssna inåt, att utforska vad som lever inuti dig och ställa in din AVSIKT från det utrymmet Jag ber dig att stanna i INTEGRITET, lyssna på vad din kropp behöver i detta nuvarande ögonblick Jag guidar dig att följa din INTUITION, I hur du låter ditt andetag styra varje rörelse Jag guidar dig i hur du förkroppsligar allt du gör, Att känna det, göra det till ditt, Att anpassa ditt inre med ditt yttre jag Jag leder dig mot det inre ljuset som tänder dig, som tänder dig Jag undervisar från mitt hjärta kopplat till min inre visdom, Jag guidar genom min själ Och jag välkomnar dig var du än är.”

Jaandree erbjuder även Tantra Sessions i VL Showroom. Maila för bokning & mer information.

BOKA YOGA MED JAANDREE BORELIUS

via PEACH FITNESS APP

JOSEFINE LAGERSTRÖM POLLAK

“I vår tid är vi så bra och ”duktiga”på att göra saker snabbt och hårt och vara på autopilot i vår vardag. Jag vill kunna hålla ett space för mina yogis där de helt kan släppa det som är utanför och bara våga vila, tillåta sig återhämtning där jag helt guidar dem. Vi behöver skifta vårt fokus från att stressa mindre till att återhämta oss mer och förstå varifrån vi kommer och hur våra kroppar och nervsystem reagerar i vår vardag. Kanske behöver vi lära om hur det känns när kroppen vilar och bli guidade till att känna skiftningen i kroppen mellan anspänning och avspänning.

Mina klasser vill jag ska vara som en individuell behandling i grupp. Jag blandar yin, Mindfulness, meditation, aromaterapi, Reiki och ompysslande/bäddar in alla och massage/handpåläggning. En helhetsupplevelse av att vara omhållen och få återhämtning Jag vill vara deras återhämtningsguide och kunna föra vidare kontakter jag själv kommit i kontakt med genom åren, koppla ihop de som behöver med rätt hjälp. Utmattade ska inte bara tillbaka till arbetslivet utan till LIVET.”
 
Josefine kommer även erbjuda Reiki Healing i VL Showroom. Maila för mer information.
 
BOKA YOGA MED
via PEACH FITNESS APP
 

 

Yogainspiration på Instagram

Följ gärna VL på Instagram för de senaste uppdateringarna, Yogabilder på VL Kollektionen, tips & vacker Yogainspiration: @vackralivyoga

sv Swedish
X