Close
Skip to content

VL Showroom & Studio

showroom
 

Just for You!

VACKRALIV YOGA har med glädje & kärlek för Yogan öppnat upp SHOWROOM, SHOP  & YOGASTUDIO på Mariaplan 1, Göteborg. En plats för att mötas & vara i Yogans Magi & få vara DU. BE MORE YOU! 
Varmt Välkommen! 
Kärlek,
VACKRALIV YOGA

 

VL Showroom 

Öppet Tisdagar & Torsdagar mellan 13-18:00 för Drop-In kunder som önskar prova & investera i VL på plats. Då kan du även hämta din beställning på plats när du valt “hämta i butik” på WWW.VACKRALIV.SE Välkommen!

JULSHOPPING & BUBBEL! Välkommen!

VL PERSONLIG GUIDNING

Välkommen att boka in din egna tid för att få personlig service och känna & klämma på VL Kollektionen & handla på plats. Kanske är ni några vänner som önskar komma tillsammans, då bjuder VL på något gott att dricka & smaka på. 

BOKA VIA MAIL: VLBOKNING@VACKRALIV.SE

 

VL Yogastudio & Yogaklasser

VL Studion är anpassad för 8-10 st Yoginis med ett härligt Ekologiskt Kork Yogagolv. VL kan med glädje informera om att YogaMagi & Yogaklasser med erfarna & härliga Yogalärare finns på plats mitt i Majorna, Göteborg. En mindre & personlig Yogastudio med plats för gemenskap, att få känna sig trygg och komma som du är. Ordinarie runt 7 olika yogaklasser i veckan & även sessions, massage, kurser & Yogaevent. Följ @vackralivyoga på Instagram för mer information kring event, kurser & workshops samt Retreat.

Bokningar sker via Gratisappen: PEACHFITNESSAPP till varje Yogalärare nedan. 

yogastudio
yogastudio

Yoga Workshops & VL Event

 

BOKNING & LÄS MER OM EVENTEN:

27/11 – 250 kr Läs mer & Boka >

28/11 – Gratis! Läs mer & Boka Plats >

5/12 – 400 kr Boka plats via mail: kontakt@fridawirsen.se

11/12 – 380 kr Boka plats via mail: emilie@gingerem.yoga

12/12 – 250 kr Boka plats via mail: dolessbemore@outlook.com

Om VL Yogalärarna

JAANDREE BORELIUS

yellow

“Mitt mål som lärare är att skapa säkra, lekfulla och tillåtande utrymmen, så att du kan släppa taget, vara och utforska din kroppsmedvetenhet och rörlighet, din förmåga att släppa det konstruerade apansinnet och anpassa dig till ditt hjärta. Allt i din takt, Att inspirera DIG att hitta det som tänder dig så att du kan börja flöda i livet och Glow as the Star du är I mina klasser och sessioner, Vi samskapar, var och en som deltar är avgörande för vad som kommer att bli. Sedan släpper jag och följer flödet, I närvaro.

Jag vägleder dig att lyssna inåt, att utforska vad som lever inuti dig och ställa in din AVSIKT från det utrymmet Jag ber dig att stanna i INTEGRITET, lyssna på vad din kropp behöver i detta nuvarande ögonblick Jag guidar dig att följa din INTUITION, I hur du låter ditt andetag styra varje rörelse Jag guidar dig i hur du förkroppsligar allt du gör, Att känna det, göra det till ditt, Att anpassa ditt inre med ditt yttre jag Jag leder dig mot det inre ljuset som tänder dig, som tänder dig Jag undervisar från mitt hjärta kopplat till min inre visdom, Jag guidar genom min själ Och jag välkomnar dig var du än är.”

Jaandree erbjuder även Tantra Sessions i VL Showroom. Maila för bokning & mer information.

BOKA YOGA MED JAANDREE BORELIUS

via PEACH FITNESS APP

ROBIN WESTERBERG

“Min djupaste kallelse i livet skulle man kunna kondencera till dessa tre ord; Love, serve and remember. Att dela med mig fritt av min kärlek till andra och tillåta mig att ta in kärlek, att leva ett liv där jag tjänar andra och mig själv och att komma ihåg essensen i mig och andra. Mitt mål är att fortsätta utforska vad som får mig att känna mig glad, hel, hälsosam och stark och att dela med mig av dessa praktiker till andra från en autentisk och ärlig plats.”
 
Idag lär Robin ut yoga på heltid.
Han leder även breathwork sessioner, mans grupper och tantriska praktiker samt jobbar med bodywork/massage. 
 
BOKA YOGA MED
 PEACH FITNESS APP
 
Börjar från november.
 

JOSEFINE LAGERSTRÖM POLLAK

“I vår tid är vi så bra och ”duktiga”på att göra saker snabbt och hårt och vara på autopilot i vår vardag. Jag vill kunna hålla ett space för mina yogis där de helt kan släppa det som är utanför och bara våga vila, tillåta sig återhämtning där jag helt guidar dem. Vi behöver skifta vårt fokus från att stressa mindre till att återhämta oss mer och förstå varifrån vi kommer och hur våra kroppar och nervsystem reagerar i vår vardag. Kanske behöver vi lära om hur det känns när kroppen vilar och bli guidade till att känna skiftningen i kroppen mellan anspänning och avspänning.

Mina klasser vill jag ska vara som en individuell behandling i grupp. Jag blandar yin, Mindfulness, meditation, aromaterapi, Reiki och ompysslande/bäddar in alla och massage/handpåläggning. En helhetsupplevelse av att vara omhållen och få återhämtning Jag vill vara deras återhämtningsguide och kunna föra vidare kontakter jag själv kommit i kontakt med genom åren, koppla ihop de som behöver med rätt hjälp. Utmattade ska inte bara tillbaka till arbetslivet utan till LIVET.”
 
Josefine kommer även erbjuda Reiki Healing i VL Showroom. Maila för mer information.
 
BOKA YOGA MED
via PEACH FITNESS APP
 

SOFIA HANSSON

bh

“Mitt utforskande av kroppen började egentligen som barn då jag ”flydde” till min kropp och inre landskap när det var för mycket turbulens runtomkring mig. 

I vuxen ålder utbildade jag mig till fysioterapeut där intresset för det psykosomatiska uppstod och vidare till utbildningar i Mediyoga, basal kroppskännedom och mindfulness m.m. Detta finns alltid med mig som en bas i mitt arbete som yogalärare och kroppsterapeut . 
 
Just nu vägleder jag mestadels yin- och restorativeyoga med fokus på det subtila sensationerna som en hjälp att stilla sinnet, lugna nervsystemet och flytta djupt in i kroppen och dig själv. 
 
Jag drivs av personlig utveckling och nya äventyr där jag känner njutning och glädje, likaså de mer obekväma platserna då jag vet att det är där jag också transformerar och expanderar. Jag är helt övertygad om att kropp och själ är en enhet.”
 
Sofia erbjuder även Yoga Massage i VL Showroom. Maila för bokning & mer information.
 
BOKA YOGA MED
via PEACH FITNESS APP 
 
 

ANNA CARIN OLSSON

t-shirt ocean

Börjar hålla Yoga igen i VL YogaStudio 2022

” Jag har idrottat och tränat hela livet – och upptäckte min yogapraktik och det andrum det gav mig både mentalt och fysiskt när mina tvillingsöner var två år och fastnade en timme varje morgon vid ”sommarlov” och jag fick en timme på mattan. 

Det var via power & ashtangayogan som jag fann min yogapassion. Jag älskar YANG – power, styrka och inversioner. Under yogalärarutbilningen lärde jag mig även att uppskatta yin och se kontrasterna och hur allt kräver sin balans i livet. Tack vare yinpraktiken kan jag hantera mitt tålamod, vara mer närvarande och uppskatta lugnet. 
 
Jag vill få fler att hitta till yogan och finna kraft, styrka och ro på mattan, de fantastiska fysiska effekterna och upptäcka yogans fina filosofi.”
 
Anna Carin undervisar även havs- och naturnära i Torslanda och Gbg och på event i hela Sverige. Hon erbjuder morgonyoga LIVE på instagram @oneyoga.se
 
BOKA YOGA MED
via PEACH FITNESS APP
 

 

Yogainspiration på Instagram

Följ gärna VL på Instagram för de senaste uppdateringarna, Yogabilder på VL Kollektionen, tips & vacker Yogainspiration: @vackralivyoga

sv Swedish
X