Skip to content
Close

VL Showroom & Studio

shop
 

Just for You!

VACKRALIV YOGA har med glädje & kärlek för Yogan öppnat upp SHOWROOM, SHOP  & YOGASTUDIO på Mariaplan 1, Göteborg. En plats för dig att se VL Premium Kollektionen på plats, mötas & vara i Yogans Magi & få vara DU. BE MORE YOU! 
Varmt Välkommen! 
Kärlek,
VACKRALIV YOGA

 

VL Showroom 

Öppet Tisdagar & Torsdagar mellan 13-18:00 för Drop-In kunder som önskar prova & känna & klämma på VL på plats. Då kan du även hämta din beställning på plats när du valt “hämta i butik” på WWW.VACKRALIV.SE Välkommen!

Varmt Välkommen in till VL SHOP – Mariaplan 1 i Göteborg

VL PERSONLIG GUIDNING

Välkommen att boka in din egna tid för att få personlig service och känna & klämma på VL Kollektionen & handla på plats. Kanske är ni några vänner som önskar komma tillsammans, då bjuder VL på något gott att dricka & smaka på. 

BOKA VIA MAIL: VLBOKNING@VACKRALIV.SE

 

VL Yogastudio & Yogaklasser

yogastudio

VL Studion är anpassad för 8 st Yoginis i en mysig lokal att komma som du är.  VL kan med glädje informera om att YogaMagi & Yogaklasser med erfarna & härliga Yogalärare finns på plats mitt i Majorna, Göteborg. En mindre & personlig Yogastudio med plats för gemenskap, att få känna sig trygg och komma som du är. Ordinarie runt 5 olika yogaklasser i veckan & även sessions, massage, kurser & Yogaevent. Följ @vackralivyoga på Instagram för mer information kring event, kurser & workshops samt Retreat.

Se Schemat & Boka Yogaklass via Gratisappen: PEACHFITNESSAPP till varje Yogalärare nedan. 

Massage & Akupunktur

NYHET! MASSAGE & AKUPUNKTUR I VL STUDIO MED HOS PETRA. VL ERBJUDANDE T.O.M 1 MAJ 10% PÅ ALLA BEHANDLINGAR, ANVÄND KOD: VL10.

LÄS MER OCH BOKA HÄR

massage

VL YogaEvent & Retreats

 

BOKNING & FÅ REDA PÅ MER OM EVENTEN:

13/3 – GODDESS UNITED EVENT – I VL YogaStudio kl. 12-16:00 Flera olika Yogaklasser – Donation till Ukraina. Läs mer & boka HÄR

9-15/6 – YOGARETREAT IBIZA i samarbete med VL – VL Early Bird Erbjudande 10995 kr all inclusive – skriv VACKRALIV YOGA – Boka & Läs mer HÄR

Om VL Yogalärarna

JAANDREE BORELIUS

yellow

“Mitt mål som lärare är att skapa säkra, lekfulla och tillåtande utrymmen, så att du kan släppa taget, vara och utforska din kroppsmedvetenhet och rörlighet, din förmåga att släppa det konstruerade apansinnet och anpassa dig till ditt hjärta. Allt i din takt, Att inspirera DIG att hitta det som tänder dig så att du kan börja flöda i livet och Glow as the Star du är I mina klasser och sessioner, Vi samskapar, var och en som deltar är avgörande för vad som kommer att bli. Sedan släpper jag och följer flödet, I närvaro.

Jag vägleder dig att lyssna inåt, att utforska vad som lever inuti dig och ställa in din AVSIKT från det utrymmet Jag ber dig att stanna i INTEGRITET, lyssna på vad din kropp behöver i detta nuvarande ögonblick Jag guidar dig att följa din INTUITION, I hur du låter ditt andetag styra varje rörelse Jag guidar dig i hur du förkroppsligar allt du gör, Att känna det, göra det till ditt, Att anpassa ditt inre med ditt yttre jag Jag leder dig mot det inre ljuset som tänder dig, som tänder dig Jag undervisar från mitt hjärta kopplat till min inre visdom, Jag guidar genom min själ Och jag välkomnar dig var du än är.”

Jaandree erbjuder även Tantra Sessions i VL Showroom. Maila för bokning & mer information.

BOKA YOGA MED JAANDREE BORELIUS

via PEACH FITNESS APP

JOSEFINE LAGERSTRÖM POLLAK

“I vår tid är vi så bra och ”duktiga”på att göra saker snabbt och hårt och vara på autopilot i vår vardag. Jag vill kunna hålla ett space för mina yogis där de helt kan släppa det som är utanför och bara våga vila, tillåta sig återhämtning där jag helt guidar dem. Vi behöver skifta vårt fokus från att stressa mindre till att återhämta oss mer och förstå varifrån vi kommer och hur våra kroppar och nervsystem reagerar i vår vardag. Kanske behöver vi lära om hur det känns när kroppen vilar och bli guidade till att känna skiftningen i kroppen mellan anspänning och avspänning.

Mina klasser vill jag ska vara som en individuell behandling i grupp. Jag blandar yin, Mindfulness, meditation, aromaterapi, Reiki och ompysslande/bäddar in alla och massage/handpåläggning. En helhetsupplevelse av att vara omhållen och få återhämtning Jag vill vara deras återhämtningsguide och kunna föra vidare kontakter jag själv kommit i kontakt med genom åren, koppla ihop de som behöver med rätt hjälp. Utmattade ska inte bara tillbaka till arbetslivet utan till LIVET.”
 
Josefine kommer även erbjuda Reiki Healing i VL Showroom. Maila för mer information.
 
BOKA YOGA MED
via PEACH FITNESS APP
 

ANNA CARIN OLSSON

t-shirt ocean

Börjar hålla Yoga igen i VL YogaStudio 2022

” Jag har idrottat och tränat hela livet – och upptäckte min yogapraktik och det andrum det gav mig både mentalt och fysiskt när mina tvillingsöner var två år och fastnade en timme varje morgon vid ”sommarlov” och jag fick en timme på mattan. 

Det var via power & ashtangayogan som jag fann min yogapassion. Jag älskar YANG – power, styrka och inversioner. Under yogalärarutbilningen lärde jag mig även att uppskatta yin och se kontrasterna och hur allt kräver sin balans i livet. Tack vare yinpraktiken kan jag hantera mitt tålamod, vara mer närvarande och uppskatta lugnet. 
 
Jag vill få fler att hitta till yogan och finna kraft, styrka och ro på mattan, de fantastiska fysiska effekterna och upptäcka yogans fina filosofi.”
 
Anna Carin undervisar även havs- och naturnära i Torslanda och Gbg och på event i hela Sverige. Hon erbjuder morgonyoga LIVE på instagram @oneyoga.se
 
BOKA YOGA MED
via PEACH FITNESS APP
 

 

Yogainspiration på Instagram

Följ gärna VL på Instagram för de senaste uppdateringarna, Yogabilder på VL Kollektionen, tips & vacker Yogainspiration: @vackralivyoga

sv Swedish
X